Top 5 minđuša za svaku priliku!

minđuše za svaku priliku

Biranje minđuša u skladu sa prilikom u kojoj se nose može dodati dodatnu eleganciju i stil vašem izgledu. Evo nekoliko smernica kako odabrati prave minđuše za različite prilike.

Minđuše za svakodnevne aktivnosti

Za svakodnevno nošenje, poput odlaska na posao ili obavljanja svakodnevnih obaveza, najbolje je birati minđuše koje su udobne i praktične. Birajte komade koji nisu preveliki i koji Vas neće ometati tokom aktivnosti. Naše minđušice sa sedefom mogu biti pravi izbor za svakodnevno nošenje.

Zlatne minđuše sa sedefom

Minđuše za poslovne prilike: Za poslovne sastanke ili događaje, preporučuje se biranje elegantnih, ali suptilnih minđuša koje dodaju dodir sofisticiranosti vašem izgledu. Minđuše sa klasičnim dizajnom, poput tankih alki ili malih minđuša sa jednostavnim detaljima, su odličan izbor. Izbegavajte preterano upečatljive komade i birajte nešto što je diskretno i profesionalno. Pogledajte naš model dijamantskih minđuša koje idu savršeno uz svaku poslovnu kombinaciju koju odaberete.

Minđuše dijamantski krugovi

Minđuše za formalne prilike: Za posebno formalne prilike, poput venčanja ili gala događaja, možete birati minđuše koje su elegantne i raskošne. Duge, viseće minđuše sa dragim I poludragim kamenjem ili detaljima poput bisera  mogu dodati eleganciju i luksuz Vašem izgledu. Ovo je prilika da se poigrate sa glamuroznim komadima koji će privući pažnju.

Pogledajte naše eksluzivne viseće minđuše sa 10.64ct morganitom i 0,94ct brilijantima koje su deo nove kolekcije.

Ekskluzivne viseće minđuše sa 10.64ct morganitom i 0,94ct brilijantima

Minđuše za večernje izlaske: Za večernje izlaske ili posebne prilike, možete se odlučiti za upadljivije minđuše koje dodaju dozu glamura Vašem izgledu. Statement minđuše sa dragim ili poludragim kamenjem ili upečatljivim dizajnom mogu biti odličan izbor za večernje događaje. Birajte komade koji se slažu sa vašom odevnom kombinacijom i dodaju dodatni sjaj Vašem izgledu.

Minđuše – kalem u kombinaciji žutog i belog zlata

Biserne minđuše su neprolazni klasik, savršene za razne prilike – od formalnih poslovnih do opuštenih trenutaka s prijateljicama ili romantičnih večeri u elegantnoj crnoj haljini. Njihova neodoljiva ženstvenost dolazi do izražaja u mnogobrojnim varijantama koje se mogu pronaći. Kod ovih minđuša, manje znači daleko više.

Zlatne minđuše sa biserom i dijamantom

Uvek je važno uzeti u obzir Vaš lični stil i sklonosti prilikom biranja minđuša za određenu priliku. Takođe, obratite pažnju na ostali nakit koji nosite kako biste se uskladili sve komade  i stvorili harmoničan i elegantan izgled. Ukoliko pak niste sigurni koji tip minđuša bi se najviše uklopilo uz vašu odabranu kombinaciju, posetite naše radnje u Beogradu, Novom Sadu Kragujevcu ili pogledajte naš online shop.

Biće nam drago da Vam odaberemo savršen par minđuša.

Vaša zlatara Stefanović 1886. 

Close ✕

FILTERI

Vrsta nakita

Materijal

Kolekcije

Tip kamena

Cena

1

Ovaj sajt koristi kolačiće da vam ponudi bolje iskustvo pregledanja. Pregledavanjem ove veb stranice prihvatate našu upotrebu kolačića.