DIJAMANTI U BLISTERU – ULAGANJE U VEČNU VREDNOST

Dijamanti su najdragocenije drago kamenje na svetu, a njihova izuzetna čvrstoća i lepota ih uzdiže iznad svih ostalih. Neprikosnovena reputacija kao simbola luksuza, elegancije i večnosti čini ih vrhunskim izborom za one koji žele da izraze svoj jedinstveni stil ili pokažu duboku privrženost osobi kojoj ga poklanjaju.

Dijamanti u blisteru ne predstavljaju samo prefinjeni poklon, već sa svojom neponovljivom lepotom i neprolaznom vrednošću predstavljaju dugoročno ulaganje.Svaki dijamant je jedinstven, sa svojom karakterističnom čistoćom, bojom, karatažom i brušenjem. Saznajte više o karakteristikama dijamanata ovde

Šta je blister?

Izrazite svoju ljubav na istinski poseban način s našim blisterima – otmenim poklonom koji kombinuje eleganciju, sofisticiranost i trajnu vrednost, otkrivajući neodoljivu lepotu dijamanta.
Blister je dijamant zapečaćen u sofisticiranom, bankarskom pakovanju, malen ali veoma dragocen kamen utisnut u kutiji dizajniranoj sa stilom.

Dovoljno ličan da pokaže svu Vašu privrženost, dovoljno poseban da obeleži važnost trenutka i osobe kojoj se poklanja. Uživajte u neponovljivom trenutku dok dijamant osvaja srce i dušu Vaše voljene osobe.
Dajte ličnu notu ovom izvanrednom daru graviranjem posvete na pločici, čineći ga još emotivnijim i vrednijim.

Dijamant sam po sebi može biti čuvan u luksuznoj kutiji, postajući vredno nasleđe za buduće generacije. Ali to nije sve – dijamant se takođe može pretvoriti u bilo koji komad unikatnog nakita prema želji. Prsten, ogrlica, minđuše ili dugmad za manžetne – dovoljna je samo zamisao, mi ćemo to ostvariti.
Nudimo Vam i mogućnost da dijamant zamenite sa dijamantom veće karataže i na taj način unapredite svoju kolekciju.

Kako da izaberete odgovarajući blister?

Okrugli – Brilliant cut je najpopularniji način brušenja dijamanta koji donosi neodoljivi sjaj ovom dragocenom kamenu. Kroz više od 100 godina razvoja i primene naprednih teorija o svetlosnom prelamanju, matematičkih kalkulacija i pažljive preciznosti, razvijen je oblik koji najbolje ističe sve lepote i karakteristike dijamanta.

Srce – Heart cut oblik brušenja dijamanta je jedan od najromantičnijih i najprepoznatljivijih oblika dijamanta. Ovaj oblik karakteriše jasno definisani vrh i zaobljeni donji deo koji formira oblik srca.

Zahvaljujući preciznoj obradi i simetriji, dijamanti u obliku srca imaju sposobnost da reflektuju svetlost sa fasete na fasetu, stvarajući živahnu igru svetlosti i praveći dijamant izuzetno blistavim.

Kada je u pitanju kvalitet dijamanta, uzimajući u obzir poznate parametre poznate kao 4C (cut, color, clarity, carat), mi smo se potrudili da za Vas izaberemo najbolje, vodeći računa o odnosu cene i kvaliteta. Svaki blister dolazi sa sertifikatom koji potvrđuje sve ove karakteristike. Uz to, pakovanje u koje je smešten blister, kao i graviranje pločice, su uključeni u cenu blistera, koja zavisi od njegove veličine odnosno karataže.

Ono što Vama preostaje, jeste samo odluka kakvu posvetu želite da ugravirate – dovoljno ličnu i svakako najvredniju.

Blister- Dijamant u obliku srca

Od: 72.600,00 din

Izaberite opcije

Blister

Od: 9.600,00 din

Izaberite opcije