Blister- Dijamant u obliku srca

72.600 RSD107.910 RSD

Da li I Vi imate osobu bez koje ne možete da zamislite svoj život?

To su naši ljubavni partneri, majke i očevi, deca, prijatelji…

Upravo za takve je dijamanat Blister  savršen poklon koji dovoljno jako govori ono što želimo da kažemo.

 

Blister je dovoljno ličan dar kojim možete da pokažete svu svoju privrženost, dovoljno poseban da obeleži važnost trenutka i osobu kojoj se poklanja. Odabir ovakvog poklona u koji je utkana trajna vrednost je izraz Vašeg životnog stila i ukusa. Međutim, pravo zadovoljstvo u ovakvom poklonu naći će osoba kojoj ga poklanjate. Osoba kojoj poklonite blister može da bira na koji način će ga iskoristiti. Dijamant se sam po sebi može čuvati u luksuznoj kutiji i kasnije dati u nasleđe, ili se u budućnosti može ugraditi u bilo koji komad nakita – u zavisnosti od Vaše želje.

 


Razumemo da je brza isporuka važna kada je u pitanju Vaš omiljeni komad nakita. Vaša sreća i zadovoljstvo su nam prioritet, pa se trudimo da ispunimo Vaše želje što je brže moguće.
U većini slučajeva, ako artikal imamo na stanju, rok isporuke je 3-5 radnih dana. Ukoliko trenutno nemamo odabrani artikal na stanju, rok isporuke je maksimalno do 2 nedelje.
Za više informacija možete nam pisati putem mejla na adresu webshop@stefanovic1886.com ili nas pozvati na broj telefona +381 (64) 80 87 927

SKU: DM0020000D015/000-SF Kategorije: , , ,
Close ✕

FILTERI

Vrsta nakita

Materijal

Kolekcije

Tip kamena

Cena

1
Blister- Dijamant u obliku srca
72.600 RSD107.910 RSD Select options

Ovaj sajt koristi kolačiće da vam ponudi bolje iskustvo pregledanja. Pregledavanjem ove veb stranice prihvatate našu upotrebu kolačića.