Dijamantska XL zlatna ogrlica

272.250 RSD

Ova dijamantska ogrlica je stvorena za ljubitelje dizajna u najčistijoj formi. Potpuna inovacija u dizajnu dijamantske ogrlice je privezak čije ležište u kom se nalazi brilijant, najsavršenijom tehnikom ispoliran i stvara efekat ogledala. To daje utisak da je dijamant 70% veći od njegove stvarne veličine. Svi koji traže beskompromisni kvalitet i zadivljujući efekat čija je cena neuporedivo manja od efekta koji proizvodi, naći će to u ovom modelu. Dijamantska XL ogrlica! Uz ogrlicu dobijate i međunarodni IGI sertifikat koji garantuje kvalitet i sve karakteristike dijamanta

Pogledajte sertifikat


Razumemo da je brza isporuka važna kada je u pitanju Vaš omiljeni komad nakita. Vaša sreća i zadovoljstvo su nam prioritet, pa se trudimo da ispunimo Vaše želje što je brže moguće.
U većini slučajeva, ako artikal imamo na stanju, rok isporuke je 3-5 radnih dana. Ukoliko trenutno nemamo odabrani artikal na stanju, rok isporuke je maksimalno do 2 nedelje.
Za više informacija možete nam pisati putem mejla na adresu webshop@stefanovic1886.com ili nas pozvati na broj telefona +381 (64) 80 87 927

SKU: NM0160280D0450/000-PD Kategorije: , , , , , , ,
Close ✕

FILTERI

Vrsta nakita

Materijal

Kolekcije

Tip kamena

Cena

1
Dijamantska XL zlatna ogrlica
272.250 RSD Select options

Ovaj sajt koristi kolačiće da vam ponudi bolje iskustvo pregledanja. Pregledavanjem ove veb stranice prihvatate našu upotrebu kolačića.