Iva Chu zlatni prsten

74.670 RSD

Posebno zadovoljstvo nam je rad sa našim klijentima koji imaju svoju zamisao specifičnog komada nakita koji bi želeli. Tada zajedničkom kreativnošću oblikujemo deo nečije mašte u realnost. To je ono što nas posebno inspiriše! Ovaj prsten je poželela naša divna prijateljica i zaista posebna žena, draga Iva Chu. Moderan dizajn i originalnost prstena na najbolji način oslikava njenu ličnost.

Cena je informativnog karaktera. Prsten je u potpunosti ručna izrada, cena je varijabilna i zavisi od veličine i širine samog prstena.


Kao pomoć pri biranju veličine, možete koristiti ovu IOS aplikaciju ».


Razumemo da je brza isporuka važna kada je u pitanju Vaš omiljeni komad nakita. Vaša sreća i zadovoljstvo su nam prioritet, pa se trudimo da ispunimo Vaše želje što je brže moguće.
U većini slučajeva, ako artikal imamo na stanju, rok isporuke je 3-5 radnih dana. Ukoliko trenutno nemamo odabrani artikal na stanju, rok isporuke je maksimalno do 2 nedelje.
Za više informacija možete nam pisati putem mejla na adresu webshop@stefanovic1886.com ili nas pozvati na broj telefona +381 (64) 80 87 927

SKU: RF0430800Z0000/000-SF Kategorije: , , , , , ,
Close ✕

FILTERI

Vrsta nakita

Materijal

Kolekcije

Tip kamena

Cena

1
Iva Chu zlatni prsten
74.670 RSD Select options

Ovaj sajt koristi kolačiće da vam ponudi bolje iskustvo pregledanja. Pregledavanjem ove veb stranice prihvatate našu upotrebu kolačića.