DIJAMATNT BLISTER , IDEALAN POKLON ZA SVE PRILIKE

Ukoliko ste razmišljali šta biste poklonili nekome za proslavu diplome, svadbu, slavu, rođendan, odlazak u penziju i druge važne datume, upravo je Blister rešenje koje će obradovati i iznenaditi onoga kome je namenjen, a o Vama ostaviti utisak osobe sa stilom.

Kako da izaberete odgovarajući blister?

Okrugli – Brilliant cut, je daleko najpopularniji način brušenja dijamanta koji ovaj dragoceni kamen dovodi do savršenog sjaja. Više od 100 godina, uz pomoć naprednih teorija o ponašanju i prelamanju svetlosti i uz pomoć preciznih matematičkih kalkulacija, došlo se ovog oblika koji najbolje ističe sve lepote i osobine dijamanta. Što se tiče ostalih parametara koji određuju kvalitet dijamanta, poznatih kao 4C (cut, color, clarity, carat), trudili smo se da za Vas izaberemo ono najbolje, imajući u vidu odnos cene i kvaliteta. Uz blister dobijate i sertifikat koji sve to potvrđuje. Pakovanje u kome je blister kao i graviranje pločice ulazi u cenu blistera, koja zavisi od njegove veličine, odnosno karataže.

Čekamo Vas!!
Vaša Zlatara Stefanovic 1886

Cenu Blistera možete pogledati ovde

Preporučujemo iz ponude: 

Komentari su zatvoreni.

Close ✕

FILTERI

Vrsta nakita

Materijal

Kolekcije

Tip kamena

Cena

1

Ovaj sajt koristi kolačiće da vam ponudi bolje iskustvo pregledanja. Pregledavanjem ove veb stranice prihvatate našu upotrebu kolačića.