PRAVIMO NAKIT PO VAŠOJ ŽELJI!

Posebno zadovoljstvo nam je rad sa našim klijentima koji imaju svoju zamisao specifičnog komada nakita koji bi želeli. Tada zajedničkom kreativnošću i uz pomoć umeća našeg tima i iskusnih majstora iz dana u dan oblikujemo deo nečije mašte u realnost. To je ono što nas posebno inspiriše!

Kako je tekao proces stvaranja jednog malog umetničkog dela sa našom na dragom Ivom Chu (@iva_chu), možete pročitati u nastavku:

“Do nedavno nisam posjedovala niti jedan komad nakita. Onaj sijaset ogrlica i naušnica koje prijatelji poklanjaju roditeljima za novorođenče ne ubrajam.
Onda sam prošlog ljeta provela mjesec dana s divno okićenom ženom i shvatila koliko nakit može doprinijeti našoj fizičkoj prezentaciji.
Potom sam saznala da Zlatara Stefanović 1886 nudi mogućnost izrade svega što smo u stanju namaštati. Imali smo nekoliko sastanaka na kojima sam jednoj rijetko divnoj Danijeli objasnila kako nisam evoluirala od blještavosti, dijamanata i cirkona. I kako želim jednostavan, a poseban prsten.
Nekoliko tjedana, sastanaka i razgovora, kasnije, rodio se ovaj. A osim njega, rodilo se i jedno divno prijateljstvo.
Volim Vas Stefanovići moji!
P.S. Danijelu možeš naću u Makedonskoj 34“
Iva Chu, bloger, instagramer i modni znalac

Čekamo Vas da i Vi sa nama podelite deo svoje mašte koju ćemo zajedno pretočiti u Vaš budući omiljeni komad nakita!
Vaša Zlatara Stefanović 1886

prsten kaisDSC_9240

Komentari su zatvoreni.

Close ✕

FILTERI

Vrsta nakita

Materijal

Kolekcije

Tip kamena

Cena

1

Ovaj sajt koristi kolačiće da vam ponudi bolje iskustvo pregledanja. Pregledavanjem ove veb stranice prihvatate našu upotrebu kolačića.