The Way ogrlica- Nežno srce

21.000 RSD

Njeno srce je puno ljubavi.Ova jednostavna, elegantna ogrlica će savršeno pristajati Vašoj ćerki, drugarici, kumi, mami, i svim damama kojima želite da pokažete svu svoju ljubav i privrženost. Izrađena u 14ct zlatu, sijaće na njenom vratu. Ovakve nežne ogrlice mogu da se nose samostalno ali i u kombinaciji sa drugim minimalističkim ogrlicama, u dnevnoj ali i večernjoj varijanti.


Razumemo da je brza isporuka važna kada je u pitanju Vaš omiljeni komad nakita. Vaša sreća i zadovoljstvo su nam prioritet, pa se trudimo da ispunimo Vaše želje što je brže moguće.
U većini slučajeva, ako artikal imamo na stanju, rok isporuke je 3-5 radnih dana. Ukoliko trenutno nemamo odabrani artikal na stanju, rok isporuke je maksimalno do 2 nedelje.
Za više informacija možete nam pisati putem mejla na adresu webshop@stefanovic1886.com ili nas pozvati na broj telefona +381 (64) 80 87 927

SKU: NF1450150Z0000/000-SF Kategorije: , ,
Close ✕

FILTERI

Vrsta nakita

Materijal

Kolekcije

Tip kamena

Cena

1
The Way ogrlica- Nežno srce
21.000 RSD Select options

Ovaj sajt koristi kolačiće da vam ponudi bolje iskustvo pregledanja. Pregledavanjem ove veb stranice prihvatate našu upotrebu kolačića.