Krst- Trolist

26.880 RSD

Hrišćanska tradicija poznaje mnogo različitih stilova krsta, od jednostavnih do geometrijski složenih oblika. Ovaj model, poznat kao Trolist je univeralni model koji možete pokloniti ženskoj i muškoj osobi, deci ali i odraslim osobama. Ovaj privezak je jednostavan po formi ali veoma snažan po značenju, simbolici i osećaju dok ga nosite. Često se poklanja za rođenje, krštenje, rođendane, kao želja da ono pravo i iskonsko bude uvek u nama. Ovo je komad nakita koji možete da ostavitite u nasleđe.


Razumemo da je brza isporuka važna kada je u pitanju Vaš omiljeni komad nakita. Vaša sreća i zadovoljstvo su nam prioritet, pa se trudimo da ispunimo Vaše želje što je brže moguće.
U većini slučajeva, ako artikal imamo na stanju, rok isporuke je 3-5 radnih dana. Ukoliko trenutno nemamo odabrani artikal na stanju, rok isporuke je maksimalno do 2 nedelje.
Za više informacija možete nam pisati putem mejla na adresu webshop@stefanovic1886.com ili nas pozvati na broj telefona +381 (64) 80 87 927

SKU: PC0440190Z0000/000-SF Kategorije: , , , , , , , , , ,
Close ✕

FILTERI

Vrsta nakita

Materijal

Kolekcije

Tip kamena

Cena

1
Krst- Trolist
26.880 RSD Select options

Ovaj sajt koristi kolačiće da vam ponudi bolje iskustvo pregledanja. Pregledavanjem ove veb stranice prihvatate našu upotrebu kolačića.