INNOCENT DIAMOND

2020. godine pokrećemo novi brend nakita, Innocent Diamond sa radnjom u tc Galerija. Prvi na teritoriji Balkana koji proizvodi dijamantski nakit etičkog i ekološkog porekla, sa laboratorijskim dijamantima.
Ideja za nastanak brenda Innocent Diamond je nastala iz uverenja porodice Stefanović da nakit izuzetnog kvaliteta moze biti efikasan alat za veće društvene promene i siguran korak ka svetu u kome uz pomoć ljudskih izuma činimo svet lepšim i boljim mestom za život.

Naša vizija i misija su da budemo deo transparentnije, održivije i saosećajnije industrije nakita. Radimo na tome da doprinesemo svetu u kome je ekološka svest razvijena, nauka radi za dobrobit ljudi i svi imaju jednaku šansu da ispune svoje potencijale i ostvare ličnu sreću.

Laboratorijski dijamanti su hemijski, fizički i optički identicni dijamantima koji potiču iz rudnika i verujemo da predstavljaju vrhunac ljudskog dostignuća: posredstvom nauke i tehnologije stvaramo prelepi simbol čiste ljubavi, i nudimo vam nakit koji košta manje – i vas i planetu na kojoj živimo.

Najveći pokloni se daju i primaju od srca, a najbolji pratilac dijamanata su čiste emocije. Jer, dijamanti su vredni, ali iskrene veze su neprocenljive.
Zbog toga Vam od srca preporučujemo: hodajte ponosno, delujete radosno u svemu što radite!

Sve o brendu možete pročitati na: innocentdiamond.rs

Close ✕

FILTERI

Vrsta nakita

Materijal

Kolekcije

Tip kamena

Cena

1

Ovaj sajt koristi kolačiće da vam ponudi bolje iskustvo pregledanja. Pregledavanjem ove veb stranice prihvatate našu upotrebu kolačića.