The Way ogrlica – Detelina

18.000 RSD

Prateći trend u svetu nakit gde je minimalizam veoma aktualan, dizajnirali smo zlatnu ogrlicu sa elementom u obliku deteline. Ogrlica je prefinjena i veoma suptilna. Veoma je moderno ukoliko je nosite sa drugim minimalističkim ogrlicama iz naše The Way kolekcije ali ostavlja snažan utisak i ukoliko je nosite samu. Ogrlica je izrađena u 14ct zlatu i možete da izabrerete boju ili kombinaciju boja zlata. Lančić može biti u jednoj a privezak u drugoj boji zlata. Neka Vam ova ogrlica donese sreću!


Razumemo da je brza isporuka važna kada je u pitanju Vaš omiljeni komad nakita. Vaša sreća i zadovoljstvo su nam prioritet, pa se trudimo da ispunimo Vaše želje što je brže moguće.
U većini slučajeva, ako artikal imamo na stanju, rok isporuke je 3-5 radnih dana. Ukoliko trenutno nemamo odabrani artikal na stanju, rok isporuke je maksimalno do 2 nedelje.
Za više informacija možete nas pozvati na broj telefona +381 (64) 80 87 901 ili nam pisati putem mejla na adresu kosta@stefanovic1886.com.

The Way ogrlica – Detelina
Šifra proizvoda: NF220 Kategorije: , , , , ,
Close ✕

FILTERI

Vrsta nakita

Materijal

Kolekcije

Tip kamena

Cena

1

Ovaj sajt koristi kolačiće da vam ponudi bolje iskustvo pregledanja. Pregledavanjem ove veb stranice prihvatate našu upotrebu kolačića.