The Way ogrlica – Detelina sa srcem

39.840 RSD

Ukoliko želite da na svojoj ogrlici ponesete imena dragih ljudi ili članova porodice, sada to možete učiniti na najkreativniji način, na privesku deteline sa četiri lista u koju je utisnuto srce. Ogrlica se može nositi samostalno ali zbog svoje suptilnosti, možete je nositi i u kombinaciji sa drugim minimalističkim nakitom iz naše kolekcije The Way i tako pokazati svu svoju kreativnost.


Razumemo da je brza isporuka važna kada je u pitanju Vaš omiljeni komad nakita. Vaša sreća i zadovoljstvo su nam prioritet, pa se trudimo da ispunimo Vaše želje što je brže moguće.
U većini slučajeva, ako artikal imamo na stanju, rok isporuke je 3-5 radnih dana. Ukoliko trenutno nemamo odabrani artikal na stanju, rok isporuke je maksimalno do 2 nedelje.
Za više informacija možete nas pozvati na broj telefona +381 (64) 80 87 901 ili nam pisati putem mejla na adresu kosta@stefanovic1886.com.

The Way ogrlica – Detelina sa srcem
Šifra proizvoda: NF286 Kategorije: , ,
Close ✕

FILTERI

Vrsta nakita

Materijal

Kolekcije

Tip kamena

Cena

1

Ovaj sajt koristi kolačiće da vam ponudi bolje iskustvo pregledanja. Pregledavanjem ove veb stranice prihvatate našu upotrebu kolačića.