Srebrna kašika – Dečak

11.900 RSD

Srebrna kašićica sa motivom dečaka je predivan i otmen poklon za rođenje, krštenje i rođendan deteta. Možete ga personalizovati graviranjem imena, datuma rođenja, dužine i težine bebe na rođenju. Srebro se već vekovima, zbog poznatog lekovitog i antibakterijskog dejstva koristi u izradi pribora za jelo. Ovaj poklon ne samo što ima upotrebnu vrednost već će zbog svoje vrednosti i lepote biti predivan čuvar uspomena.


Razumemo da je brza isporuka važna kada je u pitanju Vaš omiljeni komad nakita. Vaša sreća i zadovoljstvo su nam prioritet, pa se trudimo da ispunimo Vaše želje što je brže moguće.
U većini slučajeva, ako artikal imamo na stanju, rok isporuke je 3-5 radnih dana. Ukoliko trenutno nemamo odabrani artikal na stanju, rok isporuke je maksimalno do 2 nedelje.
Za više informacija možete nas pozvati na broj telefona +381 (64) 80 87 901 ili nam pisati putem mejla na adresu kosta@stefanovic1886.com.

Na zalihama

Srebrna kašika – Dečak

11.900 RSD

Šifra proizvoda: 6343D Kategorije: , , , ,
Close ✕

FILTERI

Vrsta nakita

Materijal

Kolekcije

Tip kamena

Cena

1

Ovaj sajt koristi kolačiće da vam ponudi bolje iskustvo pregledanja. Pregledavanjem ove veb stranice prihvatate našu upotrebu kolačića.