Prsten od zlata sa peridotom i dijamantima

131.376 RSD

Peridot važi za kamen optimizma i svojom živom bojom i sjajem ima sposobnost da svakom stilu savršeno pristaje. Ova jedinstvena osobina je naročito prisutna u ovom veličanstvenom zlatnom prstenu sa emerald cut peridotom koji je okružen sjajnim dijamantima, koji dodatno pojačavaju njegovu lepotu. Prsten je izrađen u 14ct zlatu i biće vredan komad nakita u kome ćete uživati celog života.


Kao pomoć pri biranju veličine, možete koristiti ovu IOS aplikaciju ».


Razumemo da je brza isporuka važna kada je u pitanju Vaš omiljeni komad nakita. Vaša sreća i zadovoljstvo su nam prioritet, pa se trudimo da ispunimo Vaše želje što je brže moguće.
U većini slučajeva, ako artikal imamo na stanju, rok isporuke je 3-5 radnih dana. Ukoliko trenutno nemamo odabrani artikal na stanju, rok isporuke je maksimalno do 2 nedelje.
Za više informacija možete nam pisati putem mejla na adresu webshop@stefanovic1886.com ili nas pozvati na broj telefona +381 (64) 80 87 927

SKU: RO3770480D0240H000-SF Kategorije: , , , , , , ,
Close ✕

FILTERI

Vrsta nakita

Materijal

Kolekcije

Tip kamena

Cena

1
Prsten od zlata sa peridotom i dijamantima
131.376 RSD Select options

Ovaj sajt koristi kolačiće da vam ponudi bolje iskustvo pregledanja. Pregledavanjem ove veb stranice prihvatate našu upotrebu kolačića.