Ogrlica – Drvo života

66.500 RSD

Drvo života simbolizuje pozitivnu energiju, rast i snagu, svetlu budućnost, dugovečnost, dobro zdravlje i novi početak života. Simbolizuje i besmrtnost jer i kad ostari,drvo i dalje nosi svoju suštinu i uvek živi kroz svoje plodove. Tako i nakit, koji nosi večitu snagu i moć da svojm lepotom povezuje generacije i najlepše emocije. Poklonite ovu predivnu ogrlicu dragocenoj osobu u Vašem životu ili sebi, noseći magičnu snagu blizu svog srca.


Razumemo da je brza isporuka važna kada je u pitanju Vaš omiljeni komad nakita. Vaša sreća i zadovoljstvo su nam prioritet, pa se trudimo da ispunimo Vaše želje što je brže moguće.
U većini slučajeva, ako artikal imamo na stanju, rok isporuke je 3-5 radnih dana. Ukoliko trenutno nemamo odabrani artikal na stanju, rok isporuke je maksimalno do 2 nedelje.
Za više informacija možete nam pisati putem mejla na adresu webshop@stefanovic1886.com ili nas pozvati na broj telefona +381 (64) 80 87 927

SKU: NN0960480Z0000/000-SF Kategorije: , , , , ,
Close ✕

FILTERI

Vrsta nakita

Materijal

Kolekcije

Tip kamena

Cena

1
Ogrlica – Drvo života
66.500 RSD Select options

Ovaj sajt koristi kolačiće da vam ponudi bolje iskustvo pregledanja. Pregledavanjem ove veb stranice prihvatate našu upotrebu kolačića.