Minđuše sa plavim safirom i kalcedonitom

88.500 RSD

Oplemenite svoj stil sa našim izuzetnim parom minđuša od belog zlata koje su ukrašene mističnim kalcedonitom i plavim safirima. Svaka minđuša nosi sa sobom neodoljivu eleganciju i nežnost, oblikovanu s pažljivošću i strašću za detaljima. Uz njih možete poneti ogrlicu i prsten istog dizajna i tako napraviti nezaboravan komplet za sva vremena i prilike u kojima želite posebno da zasijate.


Razumemo da je brza isporuka važna kada je u pitanju Vaš omiljeni komad nakita. Vaša sreća i zadovoljstvo su nam prioritet, pa se trudimo da ispunimo Vaše želje što je brže moguće.
U većini slučajeva, ako artikal imamo na stanju, rok isporuke je 3-5 radnih dana. Ukoliko trenutno nemamo odabrani artikal na stanju, rok isporuke je maksimalno do 2 nedelje.
Za više informacija možete nam pisati putem mejla na adresu webshop@stefanovic1886.com ili nas pozvati na broj telefona +381 (64) 80 87 927

SKU: EO316W0240D0220W000-PD Kategorije: , ,
Close ✕

FILTERI

Vrsta nakita

Materijal

Kolekcije

Tip kamena

Cena

1
Minđuše sa plavim safirom i kalcedonitom

Ovaj sajt koristi kolačiće da vam ponudi bolje iskustvo pregledanja. Pregledavanjem ove veb stranice prihvatate našu upotrebu kolačića.