Brilijantski prsten sa smaragdima

205.632 RSD

Uzdižući klasičnu eleganciju na najviši nivo, predstavljamo vam naš prefinjeni prsten sa smaragdima i brilijantima. Svaki detalj ovog remek-dela je pažljivo osmišljen kako bi očarao i zadivio. Smaragdi, sa svojom dubokom zelenom bojom koja odražava prirodu u svoj svojoj raskoši, savršeno se uklapaju u elegantan dizajn ovog prstena. Kombinacija smaragda i sjajnih brilijanata stvara harmoniju između prirodnog i raskošnog, dodajući notu luksuza svakom trenutku nošenja.


Kao pomoć pri biranju veličine, možete koristiti ovu IOS aplikaciju ».


Razumemo da je brza isporuka važna kada je u pitanju Vaš omiljeni komad nakita. Vaša sreća i zadovoljstvo su nam prioritet, pa se trudimo da ispunimo Vaše želje što je brže moguće.
U većini slučajeva, ako artikal imamo na stanju, rok isporuke je 3-5 radnih dana. Ukoliko trenutno nemamo odabrani artikal na stanju, rok isporuke je maksimalno do 2 nedelje.
Za više informacija možete nam pisati putem mejla na adresu webshop@stefanovic1886.com ili nas pozvati na broj telefona +381 (64) 80 87 927

SKU: RO678W0290D0150E000-PD Kategorije: , ,
Close ✕

FILTERI

Vrsta nakita

Materijal

Kolekcije

Tip kamena

Cena

1
Brilijantski prsten sa smaragdima

Ovaj sajt koristi kolačiće da vam ponudi bolje iskustvo pregledanja. Pregledavanjem ove veb stranice prihvatate našu upotrebu kolačića.