Stefanovic 1886

Uslovi korišćenja

Uvod

Svi posetioci web sajta Stefanovic1886 doo (www.stefanovic1886.com) prihvataju da se pristup sajtu odvija pod sledećim uslovima:

Ovaj web sajt i sve informacije na njemu imaju jedino i isključivo informativnu svrhu.
Opis pojedinačnih proizvoda na web sajtu sadrže samo osnovne informacije.

Stefanovic1886 doo. će se truditi da svi podaci koji se nalaze na sajtu budu tačni i ažurni. Ipak, Stefanovic1886 doo ne garantuje tačnost i ažurnost ovih podataka niti preuzima bilo kakvu odgovornost u tom pogledu.

Stefanovic1886 doo, zadržava pravo da na svom sajtu postavi linkove ka drugim sajtovima koje smatra odgovarajućima. Međutim, Stefanovic1886 doo. nije odgovoran za sadržinu tih sajtova.

Stefanovic1886 doo zadržava pravo da izmeni ili ukloni bilo koju informaciju sadržanu na sajtu, u bilo koje vreme, po sopstvenom izboru i bez prethodnog obaveštenja.
 

Osnovni podaci o firmi

 • Poslovno ime: PRIVREDNO DRUŠTVO ZLATARA STEFANOVIĆ 1886 DOO BEOGRAD (STARI GRAD)
 • Adresa: Makedonska 34, Beograd – Stari grad
 • Delatnost: 3212 – proizvodnja nakita i srodnih predmeta
 • Matični broj: 20736968
 • Poreski broj: 107074339
 • Web: https://stefanovic1886.com/
 • Telefon: +381 11 3225333
 • Email: office@stefanovic1886.com

Poručivanje robe preko „Stefanovic1886.com“

Poručivanje je prvi korak u kupovini preko našeg sajta. Da biste poručili robu putem našeg sajta, morate biti registrovani korisnik. Registrovanjem ćete dobiti korisničko ime kojim ćete ubuduće pristupati sajtu prilikom poručivanja. Pošto odaberete proizvode i smestite ih u korpu, možete odabrati dva vida plaćanja:

 • * platnom karticom,
 • * plaćanjem predračuna koji ćemo vam poslati nakon Vaše porudžbine, ukoliko se odlučite da platite gotovinski Stefanovic1886 doo zadržava pravo da otkaže kupoprodaju ukoliko se učini da je došlo do nekih nepravilnosti u procesu naplate. Isporuka robe se vrši isključivo ako je proizvod u potpunosti plaćen. Ova opcija je dostupna samo pravnim licima!
 • * Plaćanje pouzećem

Plaćanje

Sve cene su izražene u dinarima sa uračunatim PDV-om. Plaćanje se vrši u domaćoj valuti.

Ukoliko se odluči za plaćanje karticom, kupac je odgovaran da na sajtu ostavi ispravne brojeve platnih kartica. Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije tehnologije. Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Ukoliko se odlučite za gotovinsko plaćanje putem predračuna, Stefanovic1886 doo neće tražiti podatke o Vašoj kartici.

Nakon poručivanja artikla sa našeg sajta, i odabira plaćanja putem kartice, očekujte da Vas kontaktira osoba iz naše firme da bi potvrdili porudžbenicu. Ukoliko se odlučite za plaćanje predračuna, predračun će Vam biti poslat na ostavljenu mail adresu, bez prethodnog kontaktiranja.

Stefanovic1886 doo zadržava pravo na izmenu cena i dostupnost artikala bez predhodnog obaveštenja. Ipak Stefanovic1886 doo neće menjati cene nakon izvršene potvrde Vaše porudžbine.
 

Izjava o konverziji

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu.

Hvala Vam na razumevanju.
 

Isporuka robe

Isporuka robe se vrši isključivo na teritoriji Republike Srbije i ne može se isporučivati van granica ove zemlje.

Stefanovic1886 doo se obavezuje da ce roba biti isporučena najkasnije 5 radnih dana od dana poručivanja. Sva roba koje je naručena do 12h svakog radnog dana, biće dostavljena najkasnije u roku od 2(dva) radna dana na adresu kupca. Uobičajeno vreme isporuke je 24 časa za sve gradove i veća naselja na teritoriji Srbije.

Do odstupanja i produženja moze doći ukoliko primalac nije na adresi kod pokušaja isporuke, ne javlja se na broj telefona koji je ostavio prilikom prijavljivanja na sistem, loših vremenskih uslova ili nepredviđenih situacija u transportu na koje prevoznik nije mogao da utiče. Usluga isporuke se naplaćuje prema aktuelnom cenovniku (videti tabelu) kurirske službe prema ugovoru koji je potpisan od strane Stefanovic1886 d.o.o. Vaša obaveza je da pošiljku po prijemu proverite, i u roku od 24h prijavite eventualne nepravilnosti.

Aktuelan cenovnik usluge:

Masa paketa / Cena
do 2kg / 180 din
2-5kg / 250 din
preko 5kg / 550 din

Ukoliko je maloprodajna cena poručene robe u pojedinačnoj pošiljci veća ili jednaka 2999 din. Stefanovic1886 doo snosi troškove isporuke.

1