Zlatni prsten sa ahatom

58.528 RSD

Prirodni kamen Ahat, jedan od najstarijih na našoj planeti čija se nalazišta nalaze na Siciliji, Indiji i Brazilu, je poznat zbog svoje lepote i dejstva za koja se smatra da ima na organizam. Postoji u nekoliko boja a beli donosi mir i ravnotežu uma i tela. Zato smo baš ovaj kamen izabrali i napravili novi model koji će svojim unilkatnim dizajnom očarati dame koje vole moderan dizajn i eleganciju.


Kao pomoć pri biranju veličine, možete koristiti ovu IOS aplikaciju ».


Razumemo da je brza isporuka važna kada je u pitanju Vaš omiljeni komad nakita. Vaša sreća i zadovoljstvo su nam prioritet, pa se trudimo da ispunimo Vaše želje što je brže moguće.
U većini slučajeva, ako artikal imamo na stanju, rok isporuke je 3-5 radnih dana. Ukoliko trenutno nemamo odabrani artikal na stanju, rok isporuke je maksimalno do 2 nedelje.
Za više informacija možete nam pisati putem mejla na adresu webshop@stefanovic1886.com ili nas pozvati na broj telefona +381 (64) 80 87 927

Dostupno

SKU: RO171W0470Z0000/000-SF Kategorije: , ,
Close ✕

FILTERI

Vrsta nakita

Materijal

Kolekcije

Tip kamena

Cena

1
Zlatni prsten sa ahatom

Dostupno

Ovaj sajt koristi kolačiće da vam ponudi bolje iskustvo pregledanja. Pregledavanjem ove veb stranice prihvatate našu upotrebu kolačića.