Zlatna ogrlica sa brilijantom i rodolitom

47.124 RSD

Rodolit donosi toplinu i nežnost a sjajni brilijanti dodir luksuza koji svaka dama voli. Inspirisan prirodom, dizajn minđuša ističe eleganciju na tako ležeran način. Ogrlicu možete nositi sa prstenom, minđušama i narukvicom istog dizajna i tako napraviti komplet za sva vremena i sve prilike. #stefanovic1886 #zlatarastefanovic1886 #brilijantskaogrlica #zlatnaogrlica #zlatninakit #luksuzninakit #poklonzanju #luksuznipoklon


Razumemo da je brza isporuka važna kada je u pitanju Vaš omiljeni komad nakita. Vaša sreća i zadovoljstvo su nam prioritet, pa se trudimo da ispunimo Vaše želje što je brže moguće.
U većini slučajeva, ako artikal imamo na stanju, rok isporuke je 3-5 radnih dana. Ukoliko trenutno nemamo odabrani artikal na stanju, rok isporuke je maksimalno do 2 nedelje.
Za više informacija možete nam pisati putem mejla na adresu webshop@stefanovic1886.com ili nas pozvati na broj telefona +381 (64) 80 87 927

SKU: NO441R0150D0008G000-PD Kategorije: , ,
Close ✕

FILTERI

Vrsta nakita

Materijal

Kolekcije

Tip kamena

Cena

1
Zlatna ogrlica sa brilijantom i rodolitom

Ovaj sajt koristi kolačiće da vam ponudi bolje iskustvo pregledanja. Pregledavanjem ove veb stranice prihvatate našu upotrebu kolačića.