The Way ogrlica – Detelina sa srcem

Ukoliko želite da na svojoj ogrlici ponesete imena dragih ljudi ili članova porodice, sada to možete učiniti na najkreativniji način, na privesku deteline sa četiri lista u koju je utisnuto srce. Ogrlica se može nositi samostalno ali zbog svoje suptilnosti, možete je nositi i u kombinaciji sa drugim minimalističkim nakitom iz naše kolekcije The Way i tako pokazati svu svoju kreativnost.


Razumemo da je brza isporuka važna kada je u pitanju Vaš omiljeni komad nakita. Vaša sreća i zadovoljstvo su nam prioritet, pa se trudimo da ispunimo Vaše želje što je brže moguće.
U većini slučajeva, ako artikal imamo na stanju, rok isporuke je 3-5 radnih dana. Ukoliko trenutno nemamo odabrani artikal na stanju, rok isporuke je maksimalno do 2 nedelje.
Za više informacija možete nam pisati putem mejla na adresu webshop@stefanovic1886.com ili nas pozvati na broj telefona +381 (64) 80 87 927

Ovaj proizvod trenutno nije na stanju i nije dostupan.

SKU: - Kategorije: ,
Close ✕

FILTERI

Vrsta nakita

Materijal

Kolekcije

Tip kamena

Cena

1

Ovaj sajt koristi kolačiće da vam ponudi bolje iskustvo pregledanja. Pregledavanjem ove veb stranice prihvatate našu upotrebu kolačića.