Minđuše – Cvetići sa dijamantom i smaragdima na ruskoj kopči

77.544 RSD

Kada pomislite na zadivljujući nakit, jedna od prvih asocijacija će Vam biti sigurno smaragd. On je kamen koji ima veliki broj obožavaoca, sa razlogom. Lepota ovih minđuša u obliku cveta, sa centralnim dijamantom koji je okružen smaragdima,leži u njegovom veoma popularnom “vintage” dizajnu i mogućnosti da ga nosite u dnevnim i večernjim varijantama, tokom celog života. Minđuše možete nositi uz prsten i ogrlicu iz iste kolekcije.


Razumemo da je brza isporuka važna kada je u pitanju Vaš omiljeni komad nakita. Vaša sreća i zadovoljstvo su nam prioritet, pa se trudimo da ispunimo Vaše želje što je brže moguće.
U većini slučajeva, ako artikal imamo na stanju, rok isporuke je 3-5 radnih dana. Ukoliko trenutno nemamo odabrani artikal na stanju, rok isporuke je maksimalno do 2 nedelje.
Za više informacija možete nam pisati putem mejla na adresu webshop@stefanovic1886.com ili nas pozvati na broj telefona +381 (64) 80 87 927

Close ✕

FILTERI

Vrsta nakita

Materijal

Kolekcije

Tip kamena

Cena

1
Minđuše – Cvetići sa dijamantom i smaragdima na ruskoj kopči
77.544 RSD Select options

Ovaj sajt koristi kolačiće da vam ponudi bolje iskustvo pregledanja. Pregledavanjem ove veb stranice prihvatate našu upotrebu kolačića.