Minđuše – Cvetići sa dijamantom i plavim safirima na ruskoj kopči

75.654 RSD

Bilo da imate klasičan ili moderan stil oblačenja, ove minđuše su najbolji način da dodate malo boje i sofistiranosti Vašem izgledu.Plavi safir je simbol poštenja, lojalnosti i čistoće. “Vintage” stil je veoma popularan i ove minđuše su ne samo sada moderne već ćete ih sa sigurnošću nositi celog života. Ove minđuše sa centralnim dijamantom i okolnim plavim safirima, formiraju oblik cveta a ruska kopča na kojoj stoje joj daje dodatnu dozu elegancije. Ove minđuše možete nositi uz prsten i ogrlicu iz iste kolekcije.


Razumemo da je brza isporuka važna kada je u pitanju Vaš omiljeni komad nakita. Vaša sreća i zadovoljstvo su nam prioritet, pa se trudimo da ispunimo Vaše želje što je brže moguće.
U većini slučajeva, ako artikal imamo na stanju, rok isporuke je 3-5 radnih dana. Ukoliko trenutno nemamo odabrani artikal na stanju, rok isporuke je maksimalno do 2 nedelje.
Za više informacija možete nam pisati putem mejla na adresu webshop@stefanovic1886.com ili nas pozvati na broj telefona +381 (64) 80 87 927

Close ✕

FILTERI

Vrsta nakita

Materijal

Kolekcije

Tip kamena

Cena

1
Minđuše – Cvetići sa dijamantom i plavim safirima na ruskoj kopči
75.654 RSD Select options

Ovaj sajt koristi kolačiće da vam ponudi bolje iskustvo pregledanja. Pregledavanjem ove veb stranice prihvatate našu upotrebu kolačića.