Ekskluzivan prsten sa belim i crnim dijamantima

406.247 RSD

Ukoliko želite da Vašu voljenu osobu ostavite bez daha onda je ovaj prsten sa belim i crnim dijamantima pravi izbor. Centralni brilijant je visoko postavljen u četiri krapne koje su na ekskluzivan način ukrašene crnim dijamantima koji se nalaze i sa strane prstena. Očaravajući dizajn prstena ostavlja utisak prstena čija će grandioznost učiniti da ovaj prsten postane onaj “najposebniji”, kakva je i vaša ljubav.


Kao pomoć pri biranju veličine, možete koristiti ovu IOS aplikaciju ».


Razumemo da je brza isporuka važna kada je u pitanju Vaš omiljeni komad nakita. Vaša sreća i zadovoljstvo su nam prioritet, pa se trudimo da ispunimo Vaše želje što je brže moguće.
U većini slučajeva, ako artikal imamo na stanju, rok isporuke je 3-5 radnih dana. Ukoliko trenutno nemamo odabrani artikal na stanju, rok isporuke je maksimalno do 2 nedelje.
Za više informacija možete nam pisati putem mejla na adresu webshop@stefanovic1886.com ili nas pozvati na broj telefona +381 (64) 80 87 927

SKU: RN131WW0550W Kategorije: , , , , ,
Close ✕

FILTERI

Vrsta nakita

Materijal

Kolekcije

Tip kamena

Cena

1
Ekskluzivan prsten sa belim i crnim dijamantima
406.247 RSD Select options

Ovaj sajt koristi kolačiće da vam ponudi bolje iskustvo pregledanja. Pregledavanjem ove veb stranice prihvatate našu upotrebu kolačića.