Stefanovic 1886
Sealed Diamond

Šta je blister?

Blister je otmen poklon – dijamant zapečaćen u sofisticiranom, bankarskom pakovanju, malen ali veoma dragocen kamen utisnut u kutiji dizajniranoj sa stilom, uz koji možete da ugravirate posvetu na pločici.

Blister je dovoljno ličan dar kojim možete da pokažete svu svoju privrženost, dovoljno poseban da obeleži važnost trenutka i osobu kojoj se poklanja. Odabir ovakvog poklona u koji je utkana trajna vrednost je izraz Vašeg životnog stila i ukusa. Međutim, pravo zadovoljstvo u ovakvom poklonu naći će osoba kojoj ga poklanjate. Osoba kojoj poklonite blister može da bira na koji način će ga iskoristiti. Dijamant se sam po sebi može čuvati u luksuznoj kutiji i kasnije dati u nasleđe, ili se u budućnosti može ugraditi u bilo koji komad nakita – prsten, ogrlicu, minđuše, dugmad za manžetne, u zavisnosti od Vaše želje.

Kako da izaberete
odgovarajući blister?

Okrugli – Brilliant cut, je daleko najpopularniji način brušenja dijamanta koji ovaj dragoceni kamen dovodi do savršenog sjaja.
Više od 100 godina, uz pomoć naprednih teorija o ponašanju i prelamanju svetlosti i uz pomoć preciznih matematičkih kalkulacija, došlo se ovog oblika koji najbolje ističe sve lepote i osobine dijamanta.

Što se tiče ostalih parametara koji određuju kvalitet dijamanta, poznatih kao 4C (cut, color, clarity, carat), trudili smo se da za vas izaberemo ono najbolje, imajući u vidu odnos cene i kvaliteta. Naravno, uz blister dobijate i  sertifikat koji sve to potvrđuje. Pakovanje u kome je blister kao i graviranje pločice ulazi u cenu blistera koja zavisi od njegove veličine, odnosno kartaže.

Ono što Vama preostaje, jeste samo odluka kakvu posvetu želite da ugravirate – dovoljno ličnu i svakako najvredniju.

Heart Shape Diamond

Dijamant blister u obliku srca

Da li i Vi imate osobu bez koje ne možete da zamislite svoj život? Upravo za takve je dijamanat Blister  savršen poklon koji dovoljno jako govori ono što želimo da kažemo.

To su naši ljubavni partneri, majke i očevi, deca, prijatelji…

Blister je dovoljno ličan dar kojim možete da pokažete svu svoju privrženost, dovoljno poseban da obeleži važnost trenutka i osobu kojoj se poklanja. Odabir ovakvog poklona u koji je utkana trajna vrednost je izraz Vašeg životnog stila i ukusa. Međutim, pravo zadovoljstvo u ovakvom poklonu naći će osoba kojoj ga poklanjate. Osoba kojoj poklonite blister može da bira na koji način će ga iskoristiti. Dijamant se sam po sebi može čuvati u luksuznoj kutiji i kasnije dati u nasleđe, ili se u budućnosti može ugraditi u bilo koji komad nakita – u zavisnosti od Vaše želje.

od 55.825,00 Saznajte više
1