Šta je BLISTER?

 

BLISTER je iznenađujuć i otmen poklon – dijamant zapečaćen u bankarskom pakovanju, malen ali dragocen kamen utisnut u kutiji dizajniranoj sa stilom, uz koji možete da ugravirate posvetu kakvu želite. Ništa trajnije i vrednije niste mogli da nađete.


BLISTER je dovoljno ličan dar da možete njime da pokažete svu svoju privrženost i dovoljno poseban da obeleži važnost trenutka i osobe kojoj se poklanja. Ovakav izbor poklona goori mnogo i o osobi koja ga je birala.
Međutim, pravo zadovoljstvo u ovakvom poklonu naći će primalac vašeg dara. Osoba kojoj poklonite BLISTER može da bira na koji način će ga iskoristiti. Kao dijamant sam po sebi koji se može čuvati u kutiji i kasnije dati u nasleđe, ili ga u budućnosti ugraditi u nakit: prsten, ogrlicu, minuše, dugmad za manžetne po svojoj volji.Kako da izaberem odgovarajući BLISTER?

 

Okrugli-Brilliant cut, je daleko najpopularniji način brušenja dijamanta koji ovaj dragoceni kamen dovodi do savršenog sjaja.

Više od 100 godina, uz pomoć naprednih teorija o ponašanju i prelamanju svetlosti i uz pomoć preciznih matematičkih kalkulacija, došlo se ovog oblika koji najbolje ističe sve osobine dijamanta.

Što se tiče ostalih parametara koji određuju kvalitet dijamanta, poznatih kao 4C (cut, color, clarity, carat), trudili smo se da za vas izaberemo ono najbolje, a imajući u vidu odnos cene i kvaliteta.

Naravno, uz BLISTER ide i sertifikat koji sve to potvrđuje. Ono što vama preostaje, jeste da odaberete karatažu i da odlučite kakvu posvetu želite da ugravirate.